Presa

De ce să alegi reţeaua de service-uri auto AD Garage?

Toate service-urile îţi vor spune avantajele lor pe care le poţi vedea la prima vizită. Dar ce se află în spatele lor? Alegi AD Garage pentru că, în afara profesionalismului, întreaga reţea are în spate cel mai mare distribuitor de piese auto din România – AD Auto Total.

Citeste mai mult

AD Garage Autobild, probabil cel mai bun service auto din Bacău

Cauți cel mai bun service auto din Bacău? Ok, atunci trebuie să îți zic o poveste. Mutat de vreo 7 ani în Bacău, am încercat cam toate service-urile din zonă, am apelat și la recomandările prietenilor care știau ei pe cineva cu un garaj în spatele blocului, iar în final am ajuns la Autobild, service din rețeaua AD Garage. De vreo 4 ani aici merg când am ceva de reparat la mașini sau când trebuie să fac reviziile. Și dacă vă întrebați de ce răspunsul e simplu: e un service curat, cu oameni pricepuți, care știu ce fac, se țin de cuvânt și cel mai important, eu nu am treabă cu mecanicii, doar las mașina la recepție, ei îmi fac estimarea de costuri și când e lucrarea gata iau mașina, plătesc și plec, fără bătăi de cap.

Citeste mai mult

Mi-am reparat masina la Bright Cars – AD Garage pe CASCO

Nu cu mult timp in urma am avut primul meu „accident” auto. Este cam mult spus accident, deoarece de fapt am gasit masina lovita in parcare, iar lovitura a constat intr-o zgarietura adanca pe o laterala, partile avariate fiind: spoiler fata, aripa si usa.

Deoarece aveam asigurare CASCO (la Omniasig) am decis sa rezolv dauna folosind aceasta polita.

Citeste mai mult

Unde mergem la ski??

Pentru siguranta ta, nu uita sa efectuezi un control al masinii inainte de a pleca la drum. Iti recomand reteaua AD Garage, pentru ca are 120 de reprezentante in Romania, dar si peste 4600 de unitati in Europa (este cea mai mare retea de service-uri auto din Europa).

Daca intamplator ai probleme pe parcurs, beneficiezi de garantia internationala oferita de retea, de plata in rate, precum si de reduceri la tractare. Service-urile sunt dedicate tuturor tipurilor de autoturisme si branduri auto, iar garantia serviciilor oferite este valabila 24 de luni in orice tara in care exista service-uri auto Ad Garage (Austria, Belgia, Elvetia, Germania, Spania, Finlanda, Franta, Ungaria, Italia, Maroc, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Suedia si Turcia).

Citeste mai mult