Cele mai fiabile baterii în 2024 


Bateria auto joacă un rol extrem de important în ceea ce înseamnă buna funcționare a vehiculului tău. Ea este responsabilă de pornirea motorului și alimentarea sistemelor electrice. Dar ca orice altă componentă a mașinii tale, la un moment dat se uzează și trebuie înlocuită. Special pentru tine, ne-am documentat în toate cele peste 120 de service-uri din toată țara și am găsit răspunsurile. De la preț, fiabilitate și durabilitate, primele 3 favorite sunt: Yuasa, Varta și Exide! Citește în continuare și află ce le face atât de bune și la ce să fii atent când trebuie să-ți schimbi bateria. 

Mihai Mortu, AD Garage Autoservice Iancului, București: „Uzura naturală și lipsa de întreținere regulată sunt principalele cauze pentru care bateriile cedează. Din experiența mea, recomand bateriile Yuasa. Aceste baterii nu m-au lăsat la greu. Sunt fiabile și durabile, două caracteristici esențiale atunci când vine vorba de o baterie. Oferă garanție, sunt economice, ceea ce înseamnă că și le pot permite chiar și cei cu un buget mai mic, ceea ce e foarte important. Aș zice că raportul calitate – pre este unul excelent. Indicii clare că e timpul să schimbi bateria includ slăbiciunea în pornirea mașinii și fluctuațiile de tensiune. Investind într-o baterie bună, cum sunt bateriile Yuasa, poți evita situațiile neplăcute în care mașina refuză să pornească și îi faci un favor mașinii tale pe termen lung.” 

Mecanică, electrică, diagnoză sisteme electronice, geometrie roți, tinichigerie, vopsitorie, tractare auto, asigurări auto, închiriere mașină. Dacă ai nevoie de oricare dintre aceste servicii și ești din București, vino la AD Garage Autoservice Iancului. Ne găsești la adresa: Splaiul Unirii 833A, București 030140. Luni – marți: 09:00 – 17:30, miercuri – vineri: 09:00 – 17:00. Sâmbătă: 09:00 – 13:00. Pentru întrebări legate de servicii sau programări, sună la 0737771131.

 

AD Garage Autoservice Iancului, București

Claudiu Vasilescu, AD Garage Enduro, Vâlcea: „De cele mai multe ori, o baterie auto se deteriorează din cauza temperaturilor extreme și a utilizării necorespunzătoare a sistemelor electrice ale mașinii. Dacă aș fi nevoit să-mi schimb bateria și aș fi întrebat ce marcă aș alege din atâtea opțiuni existente pe piață, aș răspunde Exide. Aceste baterii sunt recunoscute pentru durabilitatea și fiabilitatea lor. Am testat multe modele de baterii până acum și trebuie să recunosc că cele de la Exide își fac treaba. Raportul calitate – preț e unul foarte bun. Chiar pot să afirm că există pe piață baterii mult mai scumpe, dar nu la fel de bune ca cele de la Exide, E o variantă care poate împăca multe buzunare. Dacă apar dificultăți în pornirea motorului sau probleme cu sistemele electrice ale mașinii, cum ar fi luminile slabe sau ecranele care clipesc înseamnă că e timpul să înlocuiești bateria. Alegând o baterie de calitate, poți evita multe bătăi de cap și asigura o performanță constantă vehiculului tău.” 

La AD Garage Enduro Team te putem ajuta cu orice probleme ai avea ce țin de mecanică, electrică, diagnozp sisteme electronice, geometrie roți, vulcanizare sau ITP. Suntem în Vâlcea, Băbeni, str. Calea lui Traian, nr 17, de luni până vineri: 08:30 – 17:30 și sâmbăta: 08:30 – 13:00. Pentru întrebări, sunați-ne la 0748293653. 

AD Garage Enduro Team, Vâlcea

Ștefan Luca, AD Garage Tehno-Dinamic, Suceava: „Cele mai comune cauze pentru care o baterie se strică sunt vechimea acumulatorului sau a instalației. Dacă ar fi să recomand o marcă anume, aceea ar fi Varta. Pot spune că bateriile Varta sunt de o calitate mai înaltă decât alte baterii, și în plus, în cazul în care bateria se strică cât încă sunt în garanție, problema se rezolvă destul de rapid și vei primi în scurt timp o altă baterie. Bateriile Varta sunt top, poate că prețul este peste medie, dar merită, raportul calitate preț este unul corespunzător. Dar cum știm că a venit momentul să schimbăm bateria? Ei bine, în funcție de mașină, la unele nu mai reușește electromotorul să învârtă sau învârte foarte greu, iar în alte situații clipesc ceasurile de bord când bateria este descărcată. E foarte important să folosim o baterie de calitate. Montând o baterie de calitate, nu ai grija unei porniri defectuoase pe o perioadă de 2 – 4 ani. În cazul excepțiilor când apar și probleme, la bateriile de calitate garanția îți rezolvă problema mult mai repede, în maximum 1 – 2 zile lucrătoare.” 

Mecanică, electrică , diagnoză sisteme electronice, geometrie roți, tinichigerie, vopsitorie, ITP autoturisme. tractare auto, asigurări auto. Dacă ai nevoie de oricare dintre aceste servicii și ești din Suceava, vino la AD Garage Tehno Dinamic. Ne găsești la adresa: Suceava, Calea Fălticeni, nr.30, Cumpărătura. Luni-Vineri: 08:00 – 17:00, sâmbătă: 08:00 – 12:00. Pentru întrebări legate de servicii sau programări, sună la 074220103, 0743144131.  

AD Garage Tehno-Dinamic, Suceava

Rețeaua AD Garage îți pune la dispoziție servicii de cea mai bună calitate și prețuri competitive  pentru întreținerea și/sau repararea oricărui tip de autovehicul. Conceptul de service auto al rețelei AD GARAGE s-a născut acum mai bine de 40 ani în Belgia. Astăzi, AD GARAGE este cea mai mare rețea de service din Europa, cu peste 4.600 de unități în peste 26 de țări, printre care Austria, Germania, Franța, Belgia sau Olanda. În România, sunt 112 de service-uri AD GARAGE în acest moment, în toate punctele-cheie ale țării. Țelul nostru, mai presus de orice, este de a da totul pentru ca aceste servicii la cele mai înalte standarde să rămână în timp, exact la fel – la cele mai înalte standarde! Prin intermediul acestei vaste rețele de service-uri auto AD Garage, aducem laolaltă 26 de culturi diferite. Astfel putem învăța unii de la ceilalți, în fiecare zi.

Fara comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *